12
nov
2017
1

Lezing: De betekenis van persoonlijke crisis

Depressieve gevoelens, burn-out en andere psychische of lichamelijke klachten zijn geen symptomen van een persoonlijk falen of ziekten die we moeten bestrijden. In tegenstelling; het zijn zeer gezonde reacties op een ongezonde denk- of leefstijl.

Jentien Keijzer is vrijgevestigd psycholoog in Amsterdam en helpt mensen om de oorsprong en betekenis van hun crisis te begrijpen. Ze begeleidt mensen om hun persoonlijke problemen vanuit een geheel ander perspectief te zien: als uitnodiging om hun bewustzijn te verruimen en hun levenshouding te transformeren.
Of het nu gaat om gezondheidsproblemen, relaties die op de klippen lopen, werk waarin we vastdraaien, depressie of burn-out, het gaat niet mis. Deze crises zijn stuk voor stuk signalen van ons binnenste, een oproep tot verandering en groei . Als we deze signalen gaan vertalen en begrijpen, kunnen we de kwaliteit van ons leven radicaal verbeteren.

Op dinsdagavond 28 november zal Jentien Keijzer een lezing geven over een andere kijk op persoonlijke crisis. Ze combineert nieuw wetenschappelijk onderzoek met esoterische inzichten en kennis uit oude spirituele wijsheidstradities. De lezing is een uitnodiging om onze visie op tegenslagen of problemen te overstijgen en onze relatie tot crisis te transformeren om zo om meer uit onszelf en ons leven te halen.

Datum: dinsdag 28 november 19.30 -21.30
Plaats: Restaurant ’t Spoor – Wendelnesseweg Oost 4, 5161ZA Sprang-Capelle
Aanmelden kan via info@spoor-t.nl of info@kernzaak.com