Persoonlijke begeleiding, coaching & counseling

Tijdens persoonlijke begeleiding gaat het over de voor jou wezenlijke dingen in je leven. We werken met alles wat jou maakt tot wie je bent, vroeger nu en in de toekomst. Als psycholoog help ik je om je bewustzijn te verruimen en ontwikkelen, met als doel fundamenteel inzicht in jezelf en in jouw wezen.  Daarnaast geef ik je advies en concrete handvatten hoe je deze inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven. Tijdens onze gesprekken -waarin verschillende methodieken en therapievormen worden gecombineerd- begeleid ik je om je eigen kernwaarden, kwaliteiten en gaven optimaal te leren inzien en in te zetten. Op deze manier werken we samen om je denk- en leefstijl te optimaliseren en meer in je kracht te komen staan. Je kunt bij mijn praktijk aan huis terecht met een concreet probleem, existentiële en esoterische vraagstukken en/of hulp bij het ontwikkelen van je talenten en ambities. 

Tijdens combineer ik verschillende therapievormen:

Tarieven

Gesprekken voor persoonlijke begeleiding hebben een duur van anderhalf uur en de kosten hiervoor zijn 95 euro.
 Deze prijzen zijn inclusief 21% btw. 

Professionele ontwikkeling & Loopbaanbegeleiding

Fundamenteel zelfinzicht is basis van professionele groei. Tijdens professionele ontwikkeling gaat over alle zaken die van invloed zijn op jouw functioneren. Dat kunnen ook zeer persoonlijke zaken zijn die in eerste instantie niets met je werk te maken hebben. We onderzoeken je houdingen, gedragingen en overtuigingen, tov van jezelf, je omgeving en/of de uitdaging waar je voor staat.
Rode draad is je hulpvraag, waarbij jij als persoon centraal staat. Want jouw functioneren is een verlengstuk van wie je bent.

Door de begeleiding bij professionele ontwikkeling krijg je :

  • Fundamenteel inzicht in jezelf en omgevings(factoren) door persoonlijke, op maat feedback-sessies, verdiepingsconsulten of kortere adviesgesprekken
  • Begrip over de psychologische mechanismen die zich bij jou en je omgeving afspelen 
  • Concreet toepasbare tools en handvatten waarmee je je rol meer bewust en met meer wijsheid kunt uitvoeren.

Tarieven
1 op 1 coaching of adviesgesprekken bedragen 100 euro per uur (excl. 21% btw)

Lezingen, inspiratie & advies

Door jarenlange universitaire opleidingen, bijscholing en studie ligt mijn expertise in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologie en kwantumfysica. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstradities en mijn werkervaring als psychologe, heeft me geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven.

Deze visie en kennis deel ik graag met anderen. Ik ben daarom in te huren als spreker, voor presentaties, workshops of lezingen, 1 op 1 inspiratie sessies of voor op maat advies rondom specifieke thema’s.

Tarieven
1 op 1 inspiratie sessies of adviesgesprekken bedragen 100 euro per uur (excl. 21% btw).
Tarieven van projecten en maatwerk wordt bij aanvang van de samenwerking gezamenlijk vastgesteld.

Supervisie & Mentoring

Supervisie is een op maat en individueel leerproces, waarbij wordt ingegaan op jouw persoonlijke leervragen die je hebt ten aanzien van je werk. Tijdens supervisie leer je over jezelf; je houdingen, je communicatiestijl, je (onbewuste) overtuigingen en je kwaliteiten. Ook kijken we eerlijk naar je valkuilen, uitdagingen en ontwikkelingspunten. Samen reflecteren we op jouw werkervaringen en als mentor adviseer en begeleid ik je op basis van mijn eigen kennis en (werk)ervaring.


Tarieven

Gesprekken voor supervisie of mentoring hebben een duur van anderhalf uur en de kosten hiervoor zijn 100 euro (excl. 21% btw).

Referenties

Wat mensen zeggen over mijn begeleiding: